Events

Events

Book vores event space centralt beliggende på Refshaleøen. Med højt til loftet kan vores rå lokale danne ramme om dit næste store event med plads mod op til 749 gæster. Med sine 1.000 m2 er Werkstatt oplagt til afholdelse af vidt forskellige events lige fra modeshows, koncerter, lanceringer, underholdning og meget, meget andet.

Event venue med uendelige muligheder

I hjertet af Refshaleøen finder du vores eventlokale med fleksible rammer perfekt til specialdesignede events. I vinterhalvåret står det dig frit for, hvordan du vil benytte de 1.000 m2. Vi har plads til alle dine vilde og vovede ideer. Uanset dit arrangement, så vil de rå industriudtryk og originale detaljer skabe en stemningsfuld oplevelse med kant og karakter. Sammen finder vi de rigtige løsninger til jeres arrangement uanset antal og størrelse.

Når du lejer Werkstatt vil du opleve et alsidigt rum, som kan fyldes med helt unikke setups. Du får adgang til Werkstatt under opsætning, afvikling og nedtagning. Hallen er indrettet med diverse nødvendige faciliteter og god plads til kreativitet og skræddersyede events i det uendelige.

VINTERSÆSONEN

Vores lokaler kan lejes i forskellige perioder af året, og tilbuddet varierer alt efter sæsonen. I vintersæsonen er Reffen – Copenhagen Street Food lukket. Werkstatt står derfor som tomt lokale klar til at blive fyldt med kreative, vilde og vovede setups.

Når du træder ind i Werkstatt vil du opleve, at intet er overladt til tilfældighederne. Med 20 års erfaring fra branchen har vi skabt et eventlokale, der rummer alle de nødvendige faciliteter. Vores rum kan lægge hus til de krævende og specialdesignede løsninger, som kræver flere måneders planlægning.

Werkstatt er indrettet med professionelle prep-faciliteter perfekt til catering med mulighed for anretning af mad, strøm til ovn, køleboks til cater, skyllestation til opvask og masser af bordplads. Vi har en 05 bevilling, så der er rig mulighed for at holde en kæmpemæssig fest. Vi har indrettet hallen med garderobe og mindre rum til backstage-lokaler. Har du særlige ønsker eller kunne du tænkte dig at høre om mulighederne udenfor vintersæsonen, så sidder vi klar til at drøfte dem med jer.

Har du særlige ønsker eller kunne du tænkte dig at høre om mulighederne udenfor vintersæsonen, så sidder vi klar til at drøfte dem med jer.