Sæsonerne

Vores lokaler kan lejes i forskellige perioder af året, og tilbuddet varierer alt efter sæsonen. Læs mere her for at forstå forskellene på de to sæsoner.

SOMMERSÆSONEN

Werkstatt indrages som en del af Reffen – Copenhagen Street Food i sommersæsonen, som løber fra marts til september. Fredage og lørdage rykkes den festlige stemning indenfor, og Klub Werkstatt fyrer op for en sand dansefest med DJs og natklub. Den største styrke for sommersæsonen i Werkstatt er Reffen. I løbet af sommeren kan jeres event kobles til Reffen. Her kan man som deltager nyde godt af den gode stemning og frit gå på rov i street food fra de 32 madboder samtidig med, at man kan trække sig indenfor i Werkstatt.

VINTERSÆSONEN

I vintersæsonen er Reffen – Copenhagen Street Food lukket. Werkstatt står derfor som tomt lokale klar til at blive fyldt med kreative, vilde og vovede setups. Her er vores rammer utrolig fleksible, og det står helt frit for dig, hvordan du vil benytte de 1.000 m2. Lokalet kan lægge hus til de krævende og specialdesignede løsninger, som kræver flere måneders planlægning. I har hele området for jer selv, og lokalet står tilgængeligt under opsætning, afvikling og nedtagning. Vintersæsonen løber fra Oktober til Marts.

JULEN I WERKSTATT

I november og december flytter julemanden sit værksted ind Werkstatt og inviterer til julefrokost for selskaber fra 200 - 500 personer. Den står på magisk firmajulefrokost under misteltenen og diskokugler i vores rå lokaler overstrøet med snefnug og tonsvis af julehygge. Det hele er kan krydres med DJs, underholdning, live-musik, snapsebar & natklub. Vi skræddersyer jeres julefrokost efter jeres største juleønsker

Find vej til Werkstatt

MED BUS OG METRO

Fra hovedbanegården: Tag bus 2A fra Hovedbanegården til Werkstatt 167. Turen tager 27 minutter og kræver ingen skift.

Fra Nørreport: Tag metroen M1/M2 mod Vestamager/Lufthavnen. Skift til bus 2A ved Chr. Torv. Turen tager ca. 24 minutter.

Fra Lufthavnen: Tag metroen M2 mod Vanløse. Skift til bus 2A ved Chr. Torv. Turen tager ca. 24 minutter. Du kan finde den bedste rute med offentlig transport via rejseplanen.dk

PÅ CYKEL

Det tager ca. 10 minutter på cykel fra Kgs. Nytorv til Werkstatt 167. En dejlig cykeltur, der tager dig forbi mange af Københavns smukke steder via Inderhavnsbroen og gennem Holmen.

MED HAVNEBUSSEN

Havnebussen 991 og 992 sejler i fast rutefart til Refshaleøen fra Teglholmen og Orientkaj via Indre by med stop ved bl.a. Islands Brygge, Nyhavn og Nordre Toldbod. Det tager 5 minutter at gå fra stoppestedet på Refshaleøen til Werkstatt 167.

I BIL

Er du i bil? Så kan du komme til Werkstatt 167 på 15-20 minutter fra følgende:

Hovedbanegården via Amager: 6.6 km
Lufthavnen via Amager Strandvej: 8.3 km
Kongens Nytorv via Christianshavn: 6.1 km
Nørreport via Amager: 7.1 km

PARKERING

Ankommer I flere i bil og ønsker parkering? Vi kan skaffe jer en særskilt aftale med parkeringspladser til jeres gæster. Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail din forespørgsel. Der er gode parkeringspladser et stenkast fra Werkstatt 167.

PÅ GÅBEN

Werkstatt er centralt beliggende på Refshaleøen med Reffen – Copenhagen Street Food som baghave.

Er du gående fra Nyhavn? Så vil du krydse Inderhavnsbroens med udsigt til mange af Københavns smukke steder. Den smukke gåtur tager dig lige forbi Papirøen, Operaen med udsigt til Skuespilhuset, Frederiksstaden, Holmen og de mange hyggelige husbåde.

PRIVAT TRANSPORT

Er I en større gruppe, som ønsker at ankomme samlet? Vi kan hjælpe med at skaffe jer tilbud på en privat arrangeret bus, som kan transportere jer direkte til Werkstatt og hente gruppen, når arrangementet er slut. Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail din forespørgsel.

Specs.

MAX PERSONER:

Werkstatt er godkendt op til 749 personer.

Dette afhænger af indretningen til det enkelte event.

HALLENS STØRRELSE

17 x 57 m eller 969 m2
Lofthøjde 7,5 m + In-house lift

SPECS

4 x 1 x 3 x 63 Amp
Adgang til WiFi 800 Mbit
05 bevilling
14 unisex-toiletter, 4 urinaler og 1
handikaptoilet
Professionelle prep-faciliteter perfekt til catering
Har du specifikke ønsker til lyd, skærm og mikrofon? Send os en forespørgsel, også finder vi en løsning.

Plantegning.

Plantegning.

Vejledende
bordopstillinger.

Vejledende bordopstillinger.

Vi tilbyder forskellige bordopstillinger afhængigt af jeres behov. Nedenfor er vejledende plantegninger med mulighederne for både runde og langborde.

KONTAKT.

Refshalevej 167A
1432 Copenhagen K

Mail: salg@werkstatt167.dk
(+45) +45 33 93 07 60

EVENTMULIGHEDER.

Konferencer
Firmaarrangementer
Privatarrangementer
Events
Julefrokoster