JULEFROKOST

JULEFROKOST

PÅ REFFEN

FRA 200 - 500 PERSONER

selskabslokaler til den
helt store julefrokost

MAD - BAR - FEST - MUSIK

vi skræddersyer aftenen efter jeres juleønsker - næsten alt kan lade sig gøre

JULEMANDENS
VÆRKSTED

På Refshaleøen har vi skabt Werkstatt i et tidligere maskinværksted fra B&Ws storhedstid, hvor julemanden og hans entourage snart flytter ind og laver værksted. Werkstatts julefrokost er for selskaber fra 200 op til 500 personer.

Han inviterer til et uformelt julebal, og du bestemmer helt selv, hvordan din julefest skal skrues sammen. Vi hjælper med at planlægge en gennemført julefrokost for alle medarbejdere og skræddersyer aftenen efter jeres allerstørste juleønsker.

Vi stiller vores lokaler til rådighed til årets helt store julefrokost og hjælper med alt fra mad, bar, underholdning, fest, musik & magisk julestemning.

Werkstatt Venue Eventhal

Hold nu k*ft, hvor var I bare mega seje i torsdags! Tusind, tusind tak for den fedeste fest. I havde virkelig tjek på det hele - bordpynt, teknik, bål etc. alt spillede. Kæmpe applaus til jeres skønne personale også - lige fra de søde dørmænd, servicemindede tjenere og muntre bartendere. Folk har rost de flotte lyskæder i loftet, at der var dejlig varmt, og det bare var et møg cool sted.

- Katja, Production Manager hos TV3

Firmaarrangement - november 23

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer både igennem planlægningen og eksekveringen af vores event. I og jeres partnere har en høj grad af erfaring og kvalitet, som vi ikke har set hos tidligere steder, hvor vi har afholdt vores Company Summit. Især jeres idé om at smide et band ind i starten af arrangementet var en succes og rigtigt godt set. Der er derfor ingen tvivl om, at vi med glæde vil besøge en af jeres lokationer igen eller anbefale jer til andre.

- Christina. Corporate Ops & Governance Manager hos Agreena

JULEFROKOST I MASKINVÆRKSTEDET

EN JULEFEST SOM INGEN ANDRE

Hold en fuldstændig magisk julefrokost under misteltenen og diskokugler i industrielle og elegante lokaler overstrøet med snefnug og tonsvis af julehygge. Werkstatts julefester er for selskaber fra 200 op til 500 personer.

Vores julefrokoster på de store dage i december er populære, du kan derfor allerede nu forhøre dig om datoer for årets julefrokost.

BOOK HER

Vi sidder klar til at tage imod din forespørgsel. Udfyld formularen med antal gæster og dato, så sender vi dig et tilbud i løbet af 24 timer. Det er helt uforpligtende, og vi glæder os til at få en snak om årets julefrokost.

Du kan også smide os en e-mail eller giv os et kald