JULEFROKOST

JULEFROKOST

PÅ REFFEN 2023

10 TIMERS JULEFEST

med DJs, underholdning,
musik, snapsebar & natklub

LÆKKER JULEBUFFET

med alt, hvad dit julehjerte kan
begære i 1.000 m2 opvarmet hal

JULEMANDENS
VÆRKSTED

På Refshaleøen har vi skabt Werkstatt i et tidligere maskinværksted fra B&Ws storhedstid, hvor julemanden og hans entourage snart flytter ind og laver værksted. Han inviterer til et uformelt julebal, hvor den står på klassisk julebuffet med moderne afstikkere. SKÅL i alt du ka’ drikke i vin og øl. DJ’en er i gavehumør og vil strø om sig med sveskesøde julehits, der får julepulsen helt i vejret og dansetøjet til at galoppere. Og selvfølgelig er alt svøbt i sublim lyd og elegant julelys. Werkstatts julefester er for selskaber i alle former og størrelser (op til 400 personer).

Er I en gruppe på 200 og derover, så står der jer frit for at vælge en dato i 2023, der passer jer. Booker I til vennegruppen for 10 personer, så kan I booke jer ind på fredage og lørdage i november og december og blive en del af den store fest i vores maskinhal.

Hold nu k*ft, hvor var I bare mega seje i torsdags! Tusind, tusind tak for den fedeste fest. I havde virkelig tjek på det hele - bordpynt, teknik, bål etc. alt spillede. Kæmpe applaus til jeres skønne personale også - lige fra de søde dørmænd, servicemindede tjenere og muntre bartendere. Folk har rost de flotte lyskæder i loftet, at der var dejlig varmt og at det bare var et møg cool sted.

- Katja, Production Manager hos TV3

BOOK HER

Vi sidder klar til at tage imod din forespørgsel på julefrokost i 2023. Udfyld formularen med antal gæster og kontaktinformation. Det er helt uforpligtende, og vi glæder os til at få en snak om årets julefrokost.

  MEYERS JULEBUFFET

  JULEFROKOST I MASKINVÆRKSTEDET

  EN JULEFEST SOM INGEN ANDRE

  Hold en fuldstændig magisk julefrokost under misteltenen og diskokugler i industrielle og elegante lokaler overstrøet med snefnug og tonsvis af julehygge. Julefrokosten for alle – og både middagen og festen er med i pakken. Så ta’ fat i kollegaer, venner og familie og book en aften, som I aldrig vil glemme.

  Werkstatts julefester er for selskaber i alle former og størrelser (op til 400 personer). Der er få ledige pladser tilbage, men du kan altid kontakte os og allerede nu booke dig ind til 2023.

  BOOK HER

  Vi sidder klar til at tage imod din forespørgsel. Udfyld formularen med antal gæster og dato, så sender vi dig et tilbud i løbet af 24 timer. Det er helt uforpligtende, og vi glæder os til at få en snak om årets julefrokost.

  Du kan også smide os en e-mail eller giv os et kald

  Er dit selskab 8 personer eller derunder?

   KONTAKT.

   Refshalevej 167A
   1432 Copenhagen K

   Mail: info@werkstatt167.dk
   +45 33 93 07 60

   EVENTMULIGHEDER.

   Konferencer
   Firmaarrangementer
   Privatarrangementer
   Events
   Julefrokoster

   Back To Top

   Werkstatt is an urban bar & nightclub located in Refshaleøen, Copenhagen.

   Where to find us
   Social
   Opening hours

   October 10th:  17.45-23.45
   October 11th:  17.45-23.45
   October 12th:  17.45-23.45
   October 13th:  17.45-23.45
   October 14th:  17.45-23.45
   October 15th:  12.00-00.00
   October 16th:  12.00-00.00

    

   Lost & found
   Have you lost anything? You can pick it up inside Werkstatt Monday – Saturday after 4 pm. For any questions, please contact us via  info@werkstatt167.dk