Firmafest

Firmafest

Book Werkstatt til dit næste firmaarrangement. Vores rå og industrielle rammer kan lægge hus til alle typer events fra receptioner, produktlanceringer, og firmafesten samt strategiseminar, nytårskur eller jubilæumsfesten. I Werkstatt kan du samle medarbejdere og eventuelt samarbejdspartnere til et arrangement, hvor kreativiteten kan slippes løs og stærkere relationer kan dannes. Afhold dit event i vores lokaler med plads til 400 siddende personer.

1.000 m2 rå eventhal til de store events

Kun 10 minutters cykeltur fra Nyhavn ligger Werkstatt – vores 1.000 m2 store eventhal kan lejes til dit næste firmarrangement. Når du lejer vores eventhal, kan vi sammensætte præcis den firmafest jeres virksomhed ønsker og være med til at danner rammerne om et arrangement, som sent vil glemmes.

Den helt igennem gennemførte urbane stemning i Werkstatt er den perfekte ramme til en ekstraordinær dag i unikke lokaler fyldt op med masser af personlighed. Du kan afholde din kommende begivenhed i vores rå lokaler med plads til op mod 749 personer. Werkstatt kan være jeres store kreative legeplads, hvor vi skræddersyer en løsning, der passer til jeres behov og ønsker.

Vores lokaler kan lejes i forskellige perioder af året, og tilbuddet varierer alt efter sæsonen. Vi glæder os til at vise jer vores bemærkelsesværdige lokaler fulde af charme og originalitet.

SOMMERSÆSONEN

I denne periode kan I opleve det summende street food marked, hvor Københavnere og turister nyder solen, en bid mad og en sludder på kanten af havnekajen med masser af liv, musik og aktivitet, der giver en særlig puls og energi i området. I kan benytte jer af Reffens mange faciliteter, samtidig mens at der er plads til ro og fordybelse, når I trækker jer indenfor i Werkstatt.

Vi hjælper jer hele vejen fra første idé, opsætning, afvikling og nedtagning.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med planlægningen af dit firmaarrangement.

VINTERSÆSONEN

I denne periode kan Werkstatt lejes som en fleksibel ramme uden inventar. Her kan I stille op med specialdesignede løsninger, og det står det dig frit for, hvordan I vil benytte de mange kvadratmeter til jeres firmaarrangement. Denne sæson får adgang til Werkstatt under opsætning, afvikling og nedtagning. Hallen er indrettet med diverse nødvendige faciliteter og god plads til kreativitet og skræddersyede events i det uendelige.

Denne sæson lejes Werkstatt uden inventar og kan fyldes med jeres gode idéer.

Har du spørgsmål, idéer at vende, lyst til en fremvisning eller booking, så kontakt os.