5 aktiviteter der booster konferencen

5 aktiviteter der booster konferencen

Werkstatt ligger perfekt, hvis konferencen skal indeholde flere aktiviteter end PowerPoint-præsentationer og stoledans. Vi har lavet en liste over aktiviteter og seværdigheder et stenkast fra Werkstatt, som er oplagte at lægge ind i konference-programmet, og vi hjælper gerne med at arrangere et besøg til et eller flere af stederne.

Padeltennis

PadelYard på Reffen er et stort anlæg med otte indendørsbaner og ti udendørs padelbaner. Padeltennis er Danmarks hurtigst voksende sportsgren og kan bedst beskrives som en blanding af tennis og squash. Sportens popularitet skyldes, at den er nem at gå til, selvom man er begynder. En padelturnering er en sjov teambuilding-aktivitet, der kan styrke sammenholdet i jeres virksomhed.

Copenhagen Contemporary

Copenhagen Contemporary har omdannet B&Ws gamle svejsehal til en imponerende kunsthal, der udstiller internationale kunstnere. Hallens 7.000 m2 bliver udnyttet til fulde i udstillingerne, der udforsker nyt territorium for samtidskunst med hensyn til skala, format og interaktion. Oplev på alle måder store udstillinger, der bryder rammerne i Copenhagen Contemporary, som er nabo til Werkstatt.

Vær fysisk

Motion øger indlæringsevnen – det er videnskabeligt bevist. Du får altså mere ud af konferencen, hvis du også får pulsen i vejret. Der findes et utal af steder omkring Werkstatt, der udbyder fysiske aktiviteter, der også egner sig perfekt til team-building og firmafester for eksempel klatrehal, padel tennis, kajakroning, paintball, slacklining og meget mere. Slut af med en dukkert i havnen.

Hop i havnen

En opfriskende dukkert er en lise for krop og sjæl. Werkstatt ligger i Københavns Havn, som man kan bade i. Der ligger flere badezoner et stenkast fra Werkstatt, hvor man kan hoppe i vandet året rundt - så ta’ dit håndklæde med til konferencen. Alternativt hop i en hot tub i form af et flydende spabad, hvor du oplever havnen på en ny og meget anderledes måde – og kommer helt tæt på dine kollegaer.

BLÆS glaspusteri

Kom hjem fra konferencen med helt ny viden … og din egen glaskreation. På Reffen ligger glaspusteriet BLÆS, der udover at sælge håndlavet glaskunst også udbyder workshops, hvor deltagerne prøver kræfter med at blæse og forme deres egne glasværker. BLÆS’ guider dig kyndigt gennem hele processen, som tager en lille halv times tid. Workshoppen kan altså sagtens komme med i konference-programmet.

Kunne du tænke dig en fremvisning?

Vi elsker at vise vores lokaler frem og fortælle alle de sjove røverhistorier. Kom og oplev vores lokaler og omgivelser, og lad os tage en snak om mulighederne over en kop kaffe. En personlig fremvisning tager ca. 30 – 45 minutter og er naturligvis gratis og uforpligtende.

Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en fremvisning.

Kontakt os.

Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail med de forespørgsler du måtte have. Sammen kan vi finde frem til en løsning, der passer til din konference.

info@werkstatt167.dk

+45 33 93 07 60